Shop

Bio Ethanol Haarden voor €499 euro incl BTW

Bio Ethanol Haarden Hangend van LaFuego.nl

De Collectie Waar Wij Trots Op Zijn!

Bio-ethanol haarden zijn een stijlvolle en milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen. Bij LaFuego bieden wij unieke bio-ethanol haarden aan die zowel vrijstaand als hangend geplaatst kunnen worden. Onze haarden zijn met de hand gemaakt van 3mm dik carbonstaal en zijn voorzien van een poedercoating voor extra duurzaamheid.

Onze bio-ethanol haarden zijn uitgerust met een 1,8 liter roestvrijstalen brandstoftank waarmee u tot wel 3,5 uur achter elkaar kunt genieten van een prachtig vlammenspel. Met een vermogen van 3 kW zorgt de haard voor een aangename warmte in uw huis.

Een van de grootste voordelen van bio-ethanol haarden is dat ze geen rook, vonken of as produceren. Hierdoor kunt u ze overal in huis plaatsen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele schade aan uw interieur. Onze haarden zijn ook gemakkelijk te verplaatsen, waardoor u ze op elk gewenst moment kunt verplaatsen naar een andere ruimte.

Onze vrijstaande bio-ethanol haarden zijn voorzien van een diameter van 60cm en zorgen voor een prachtig design in uw huis. Daarnaast bieden wij ook hangende bio-ethanol haarden aan, die nog meer ruimte besparen en voor een unieke uitstraling zorgen. Onze haarden zijn gemakkelijk te monteren en zorgen voor een prachtig vlammenspel waar u en uw gasten van kunnen genieten.

Onze bio-ethanol haarden zijn van de hoogste kwaliteit en bieden u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met een prijs vanaf €499 zijn onze haarden een uitstekende investering voor uw huis. Bezoek onze website op lafuego.nl voor meer informatie over onze producten en om direct een bio-ethanol haard te bestellen.

Met de bio-ethanol haarden van LaFuego haalt u een stijlvol, milieuvriendelijk en duurzaam product in huis. Of u nu kiest voor een vrijstaande of hangende haard, wij garanderen u een prachtig vlammenspel en een aangename warmte in uw huis. Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw bio-ethanol haard bij LaFuego.

0

Je winkelwagen