la fuego bio ethanol haarden

Bio Ethanol haarden - Unieke Kwaliteit

Unieke Handgemaakte Vrijstaande Bio Ethanol Haarden

Wat ontzettend gaaf dat je ons assortiment Bio Ethanol Haarden gevonden hebt! Op deze pagina kun je een kijkje nemen naar onze collectie Bio Ethanol Haarden die we momenteel maken. Alle modellen zijn op basis van dezelfde hoogwaardige stalenbasis van 3mm. De haarden hebben allemaal een 1.8L brander die ca 3 uur vol brand per uur. De ideale bijverwarming met een vermogen van 3KW!

Prachtige Handgemaakte Bio Ethanolhaarden

Bij La Fuego streven naar een perfecte prijs kwaliteit verhouding om de haarden bereikbaar te maken voor ieder budget. We hebben onze focus daarom op optimalisatie van productie. We geven de marge niet uit aan marketing en kunnen ons daarom volledig richten op kwaliteit, veiligheid en design. Onze grote passie voor interieur richt zich daarom volledig op het middelpunt van je interieur, de haard!

N

Milieuvriendelijk

N

Unieke sfeermaker 

N

Geuvrije ontbranding met Bio Ethanol

Unieke Handgemaakte Vrijstaande Bio Ethanol Haarden

Breid je Bio Ethanol Haard uit met onze Accessoires

Combineer eindeloos met de La Fuego Bio Ethanol haard! Verschillende momenten en situaties vragen om verschillende haarden! We hebben daarom bewust veel waarde gehecht aan een basis haard die zelf samen te stellen is tot verschillende haarden! Wil je de haard in de winter bijvoorbeeld aan de wand monteren, en in de zomer graag mee naar buiten nemen? Dat is bij La Fuego geen enkel probleem. Je hoeft dan niet 2 haarden te kopen, maar besteld gewoon de benodigde accesoires mee tegen een redelijke prijs! Zo kun je het hele jaar door optimaal genieten op de manier die past bij jou wensen!

0

Je winkelwagen