Shop

Bio Ethanol Haarden voor €499 euro incl BTW

Bio Ethanol, wat is dat precies?

Geurvrije, mileuvriendelijke brandstof

Na jaren van gezellig rond de openhaard zitten, zijn we met elkaar wel tot de conclusie gekomen dat een houtgestookte haard niet meer van deze tijd is. Maar we willen dit gevoel van samenzijn niet opgeven! Hierdoor is de markt op zoek gegaan naar een alternatieve brandstof om enerzijds toch dat moment kunnen creëren met elkaar. In deze zoektocht is de markt uitgekomen bij Bio Ethanol.

Bij een Bio Ethanolhaard heeft u geen schoorsteen-, brandhout- of asreiniging nodig en is de verbranding volledig CO2 Neutraal. Wij vinden duurzaamheid en ons milieu het allerbelangrijkst, en zijn daarom zelfverzekerd als wij zeggen dat het gebruik van onze Bio Ethanolhaard geen CO2-voetafdruk achterlaat.

Als je onze Bio Ethanol haarden vergelijkt met een traditionele houtgestookte open haard, en zelfs met een moderne palletkachel, waarbij bij beide zowel rook als roet vrijkomen, dan heeft onze biohaard een uitstoot die nihil te noemen is. De bio ethanolhaard is op deze manier een duurzaam alternatief voor de houtgestookte vuurbronnen.

Door de afwezigheid van een rookkanaal zijn de Bio Ethanol haarden ook veel flexibeler in de plaatsing. Je kunt de haard simpelweg oppakken, en plaatsen op de plek waar U de haard nodig hebt. Iets dat met een houtkachel ondenkbaar is.

Ben je benieuwd naar de designs Bio Ethanolhaarden die wij in onze collectie hebben? Neem hier dan een kijkje!

Productieproces Bio Ethanol

Biobrandstoffen worden gemaakt van plantenresten zoals suikerriet, restafval, houtsnippers of algen. Deze biomassa wordt vergist, waarbij ethanol ontstaat. Er zijn speciale velden waar gewassen gekweekt worden voor de productie van biobrandstoffen.

Het grote voordeel van Bio Ethanol is dat het vele malen schoner is dan een houtgestookte haard. Door het gebruik van biobrandstof stoot uw haard veel minder CO2 en andere emissies uit.

Geen rookontwikkeling

Goedkoper dan hout

Geen afvoer nodig

Zuinig in verbruik

Geurloze ontbranding

Milieuvriendelijk

De Collectie Waar Wij Trots Op Zijn!

Bio Ethanol Haard - Tripod

 649,00

Onze Bio Ethanol haard “Tripod” is de ideale haard voor degene die absolute bewegingsvrijheid wilt. In de winter zet u dit model in de woonkamer, en geniet u onder het genot van een drankje en een snack. In de zomer pakt u hem eenvoudig op en kunt u in de tuin, terras of balkon genieten met deze sfeermaker van zwoele zomer avonden.

Bio Ethanol Haard - Heaven

 649,00

Onze Bio Ethanol haard “Heaven” brengt je letterlijk in de hemel. Voor de situaties waarin het niet belangrijk is om de haard te kunnen verplaatsen is ons model Heaven een aanrader. Deze haard straalt elegantie en klasse uit.  

Bio Ethanol Haard - Atlas

 649,00

Onze Bio Ethanol haard “Atlas” heeft een simplistisch design door de enkele staander. De Bio Ethanol haard wekt de illusie van gewichtloosheid en lijkt in de ruimte te zweven. 

0

Je winkelwagen