Shop

Bio Ethanol Haarden voor €499 euro incl BTW

Verander je woonruimte in een luxe retraite met een bio-ethanol haard en een zachte deken

In een drukke wereld is het belangrijk om een plek te hebben waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Met een bio-ethanol haard en een zachte XXL fleece deken kun je jouw woonruimte transformeren tot een luxe retraite. Hier ontdek je hoe.

Bio-ethanol haard: de luxe van een haardvuur zonder gedoe

Bio-ethanol haarden zijn een prachtige toevoeging aan elke woonruimte. Ze bieden niet alleen de gezelligheid en warmte van een echt haardvuur, maar zijn ook makkelijk in gebruik en onderhoud. Kies bijvoorbeeld voor een modern vrijstaand model van [La Fuego](https://www.lafuego.nl), dat met zijn robuuste uitstraling direct een statement maakt in je interieur.

Vrijstaande bio-ethanol haard in hoge kwaliteit RVS

De warmte en comfort van een XXL fleece deken

Als je je nestelt bij de haard, maakt een [XXL fleece deken](https://www.snoezelkont.nl) van Snoezelkont de ervaring pas echt compleet. Met afmetingen van 300×300 biedt het ruim voldoende plaats om onder te kruipen en te genieten van een warme en gezellige avond. Of je nu kiest voor een [antraciete](https://www.snoezelkont.nl/product/xxl-antraciet-300×300-fleece-deken/) of [koningsblauwe variant](https://www.snoezelkont.nl/product/xxl-fleece-deken-koningsblauw-300×300/), je bent verzekerd van een zachte en luxe ervaring.

XXL fleece deken van Snoezelkont

De finishing touch: accessoires en sfeerlicht

Het toevoegen van sfeerlicht en zorgvuldig gekozen accessoires kan je luxe retraite thuis helemaal afmaken. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle verlichting, zachte kussens en persoonlijke decoratieve items die jouw unieke stijl weerspiegelen. Creëer een hoekje waar je kunt lezen, mediteren of gewoonweg kunt genieten van een rustige avond.

Driepoot bio-ethanol haard van La Fuego

Conclusie: jouw luxe retraite in huis

Met de prachtige bio-ethanol haarden van La Fuego en de zachte XXL plaids van Snoezelkont, is het creëren van een luxe retraite in je eigen huis binnen handbereik. Begin vandaag nog met het samenstellen van jouw perfecte rustplek, een ruimte waar comfort, warmte en luxe samenkomen.

Snoezelkont XXL fleece deken in koningsblauw verpakt met een strik

0

Je winkelwagen