Shop

Bio Ethanol Haarden voor €499 euro incl BTW

Wat is Bio-Ethanol en Waarom Kiezen voor een Hangende Bio-Ethanol Haard?

Verken de harmonie van een hangende haard in een Scandinavisch interieur. Sfeervolle warmte voor koude dagen

Wat is Bio-Ethanol

Bio-ethanol is een vorm van alcohol die wordt geproduceerd door de fermentatie van suikers afkomstig van planten zoals maïs, suikerriet en andere plantaardige materialen. Het is een hernieuwbare energiebron die steeds populairder wordt vanwege zijn milieuvriendelijke eigenschappen. Bio-ethanol wordt niet alleen gebruikt als brandstof voor voertuigen, maar ook als een efficiënte en schone brandstof voor haarden.

Hoe Werkt een Bio-Ethanol Haard?

Een bio-ethanol haard werkt door het verbranden van bio-ethanol, wat resulteert in een schone en rookvrije vlam. Deze haarden zijn ontworpen om zonder schoorsteen of afvoersysteem te werken, waardoor ze ideaal zijn voor moderne woonruimtes. De vlammen zijn helder en bieden een uitstekende warmte-output zonder de vervelende bijproducten zoals rook, roet of as.

Voordelen van een Hangende Bio-Ethanol Haard

Onze hangende bio-ethanol haard biedt tal van voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor elk huis. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Geen Schoorsteen Nodig

In tegenstelling tot traditionele haarden, hebben bio-ethanol haarden geen schoorsteen of afvoersysteem nodig. Dit betekent dat ze eenvoudig te installeren zijn en geen structurele aanpassingen aan uw huis vereisen.

2. Milieuvriendelijk

Bio-ethanol is een hernieuwbare brandstof die minder schadelijke uitstoot produceert in vergelijking met fossiele brandstoffen. Het gebruik van bio-ethanol helpt de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en draagt bij aan een schonere luchtkwaliteit.

3. Eenvoudig in Gebruik

Onze hangende bio-ethanol haard is eenvoudig te gebruiken. U vult de brander met bio-ethanol, steekt de vlam aan en geniet direct van een sfeervolle en warme omgeving. De haard kan ook eenvoudig worden uitgeschakeld wanneer dat nodig is.

4. Stijlvol Design

De hangende bio-ethanol haard van La Fuego is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvol designelement dat elke ruimte kan verfraaien. Het strakke en moderne ontwerp past perfect in diverse interieurstijlen, van minimalistisch tot industrieel.

Waarom Kiezen voor La Fuego’s Hangende Bio-Ethanol Haard?

La Fuego biedt hoogwaardige haarden die zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Onze hangende bio-ethanol haard combineert moderne esthetiek met praktische voordelen. Het is een duurzame keuze die bijdraagt aan een milieuvriendelijkere levensstijl zonder in te boeten aan stijl of comfort.

Bovendien zijn onze haarden een betaalbaar alternatief voor duurdere merken zoals Le Feu en Cocoon. U krijgt dezelfde hoogwaardige kwaliteit en stijl voor een fractie van de prijs.

Hoe Installeer ik een Hangende Bio-Ethanol Haard?

De installatie van onze hangende bio-ethanol haard is eenvoudig en vereist geen schoorsteen of ingewikkelde ventilatiesystemen. Volg deze eenvoudige stappen om uw haard te installeren:

  1. Kies een geschikte locatie aan het plafond waar u de haard wilt ophangen.
  2. Bevestig de ophangbeugel stevig aan het plafond.
  3. Hang de haard aan de beugel en zorg ervoor dat deze stabiel en veilig is bevestigd.
  4. Vul de brander met bio-ethanol en steek de vlam aan.

Na installatie kunt u direct genieten van de warmte en sfeer die onze haard biedt. Vergeet niet om altijd de veiligheidsinstructies te volgen bij het gebruik van bio-ethanol haarden.

Een hangende bio-ethanol haard van La Fuego is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke, stijlvolle en praktische verwarmingsoplossing. Het biedt de warmte en sfeer van een traditionele haard zonder de nadelen van rook en roet. Bovendien is het eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor het een ideale aanvulling is op elk modern interieur.

Overweeg om vandaag nog te investeren in een bio-ethanol haard van La Fuego en ervaar zelf de voordelen van deze moderne en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Voor meer informatie en om uw haard te bestellen, bezoekt u onze productpagina.

0

Je winkelwagen