Shop

Bio Ethanol Haarden voor €499 euro incl BTW

Hangende bio ethanol haard

Niets is zo gezellig als samen met vrienden, familie of alleen rond een haard zitten. Of het nu een zomeravond of een koude Decembernacht is, een haard is altijd een welkome toevoeging aan je huis of tuin. Bij Lafuego bieden wij een unieke en stijlvolle oplossing voor deze gezelligheid: de hangende bio ethanol haard. In deze blogpost gaan we dieper in op deze populaire haard uit ons assortiment.

De hangende bio ethanol haard: elegant en luxe

Met onze hangende bio ethanol haard, ook wel de Heaven genoemd, weet je zeker dat je de best mogelijke kwaliteit in huis haalt. Deze haard is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een vaste haard voor thuis. Door de haard aan het plafond op te hangen, creëer je een zwevende haard. Dit geeft de haard een elegante uitstraling en maakt het mogelijk om de haard op elke gewenste plek in huis te plaatsen.

De haard is gemaakt van hoogwaardige, handgemaakte RVS materialen. Van de aansluiting tot aan de behuizing, alles is van RVS en volledig met de hand gemaakt. Hierdoor weet je zeker dat je een duurzame en kwalitatief hoogwaardige haard in huis haalt.

Schoon en milieuvriendelijk

Een groot voordeel van de hangende bio ethanol haard is dat deze op schone en milieuvriendelijke ethanol brandt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over rook of as, en hoef je ook geen schoorsteen of ventilatie te installeren. Dit maakt het gebruik van de haard veilig en eenvoudig.

Aanpassen aan jouw wensen

De hangende bio ethanol haard is ook een geweldige alternatief voor een elektrische haard. Deze zijn vaak groot en moeilijk te installeren, terwijl de bio ethanol haard eenvoudig te installeren is en geen extra elektriciteit of bedrading nodig heeft.

In samenspraak met Japandi interieur

De hangende bio ethanol haard past perfect in een Japandi interieur. De combinatie van Japanse en Scandinavische designstijlen z

en zorgt voor een modern en minimalistisch uiterlijk, dat tegelijkertijd elegant en gezellig is. De haard is een uitstekende aanvulling op je woonkamer of thuiskantoor en geeft je interieur een stijlvolle upgrade.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om je huis of tuin gezelliger te maken, is de hangende bio ethanol haard van Lafuego de perfecte keuze. Of je nu een gezellige sfeer in je woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor wilt creëren of een unieke en stijlvolle aanvulling op je interieur zoekt, deze haard is een uitstekende optie. Met zijn rookloze technologie, zwevende ontwerp en milieuvriendelijke eigenschappen is het een functioneel en prachtig element in elke ruimte.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaardigheden

Gepubliceerd op

16/01/2023

0

Je winkelwagen